Οι αναρτήσεις μέσα από τις φωτογραφίες

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η Ιδιωτική σελίδα του αεροδρομίου Μακεδονία.




Από αυτή την ιδιωτική ιστοσελίδα, η οποία καπελώνει και εκμεταλλεύται την ονομασία του αεροδρομίου και η οποία είναι κατασκεύασμα κάποιου πατριδοκάπηλου με τη βοήθεια, σύμφωνα με πληροφορίες και κάποιου υπαλλήλου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, μπορεί κάποιος να πληροφορηθεί τα πάντα για την αεροπορική κίνηση του αεροδρομίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑαλλά και να κάνει την κράτηση των εισιτηρίων του ηλεκτρονικά:


Στις γλώσσες (επιλέξτε γλώσσα) περιλαμβάνονται 
και τα Μακεδονικά (Macedonian)!!!


Αυτό που είναι ύποπτο και  αποτελεί για εμάς  μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι η ανυπαρξία επίσημης Ιστοσελίδας του κρατικού αεροδρομίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 
Μπορεί να είναι ιδιωτικό site, να μην εκπροσωπεί το αεροδρόμιο Μακεδονία, αλλά ποιός γνωρίζει αυτές τις λεπτομέρειες, οι οποίες δεν ενδιαφέρουν από ότι φαίνεται κρίνοντας και από το αποτέλεσμα της διατήρισής της κανέναν αρμόδιο ή μη αρμόδιο. Δεν παύει όμως να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την ονομασία του αεροδρομίου και να προβάλει τη σκοπιανή διάλεκτο ως μακεδονική γλώσσα. 
Θεωρείται απαράδεκτο διεθνές αεροδρόμιο σαν το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ να μην προσπαθεί ή μάλλον να μην θέλει για παραπάνω από 15 ολόκληρα χρόνια να δημιουργήσει ένα επίσημο site, μέσα από το οποίο θα μπορούσε να πληροφορήσει αξιόπιστα και υπεύθυνα για όλα τα θέματα που αφορούν τις αερομεταφορές και ειδικότερα για τις παροχές υπηρεσιών του αεροδρομίου και την καθημερινή αεροπορική κίνηση.  
Μήπως η αδιαφορία την οποία επιδεικνύουν οι αρμόδιοι είναι απαγόρευση από τους αφέντες μας.
Αλήθεια που είναι αυτοί οι πατριώτες ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ που στο πρόσφατο παρελθόν δεν δεχόντουσαν ούτε σύνθετη ονομασία, ούτε παράγωγο όνομα για το γειτονικό κράτος των Σκοπίων.

Μετά λέμε ότι φταίνε οι Βουλγαροσκοπιανοί.
 Ο μεγαλύτερος και πιο επικίνδυνος εχθρός είναι η αδιαφορία μας, είναι η ανοχή μας σε αντεθνικές πρωτοβουλίες, οι οποίες εγκρίνονται και εμμέσως πλην σαφώς υιοθετούνται απο πολλούς πατριδοκάπηλους.
Το γνωρίζει αυτό ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας;
Το γνωρίζει ο Υπουργός Μεταφορών -Υποδομών και δικτύων;
Το γνωρίζει η διοίκηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας;
Το γνωρίζουν Οι Περιφερειάρχες της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;
Θα περιμένουμε αντιδράσεις .......

Δεν υπάρχουν σχόλια: