Οι αναρτήσεις μέσα από τις φωτογραφίες

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Αναγκαστική προσγείωση για την διοίκηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.





Αλλάζει το διοικητικό τοπίο στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας μετά την οριστική απόφαση για την αντικατάσταση της διοίκησης. Μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί η αλλαγή της διοικητικής σκυτάλης με την διαδικασία της παραλαβής-παράδοσης.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μέχρι πρότινος διοικητής Παπαδημητροπούλου, θα αντικατασταθεί από τον Κούκη Δημήτριο μάχιμο δικηγόρο,
μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και τακτικό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας.

Ο νέος διοικητής της ΥΠΑ έχει εμπειρία διοίκησης και γνωρίζει σε σημαντικό βαθμό τα αεροπορικά θέματα αφού έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τον νέο διοικητή αναφέρουν ότι είναι αδιαπραγμάτευτος σε θέματα αρχών. Τα όπλα με τα οποία θα κερδίσει τη μάχη αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης της ΥΠΑ θα είναι, η αποφασιστικότητα, η αποτελεσματικότητα, η διαφάνεια και η συλλογική λειτουργία.
Η νέα διοίκηση θα στελεχώνεται από έμπειρους Υποδιοικητές, οι οποίοι είναι γνώστες του έργου που θα αναλάβουν. Σύμφωνα με πληροφορίες τοποθετείται ως Υποδιοικητής ο κ. Ιωάννης Σταμπολής, ενώ παραμένει στη θέση του ο μέχρι σήμερα Υποδιοικητής  κ. Γρηγόρης Νανίδης. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δικηγόρος είναι;
νομίζω ότι οι γυναικολόγοι είναι καλύτεροι.....