Οι αναρτήσεις μέσα από τις φωτογραφίες

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Την ίδια τύχη με το ραντάρ που «έπεσε» είχε και η απερχόμενη διοίκηση της ΥΠΑ.




«Αρέσει δεν αρέσει το ραντάρ θα πέσει» έλεγαν οι κάτοικοι της Θάσου και της Λήμνου και με τον ανυποχώρητο αγώνα τους το πέτυχαν.
Αρέσει δεν αρέσει η διοίκηση θα εκπέσει διαμήνυσε ο πρωθυπουργός με την απόφασή του να ορίσει νέα διοίκηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Η άρνηση παραίτησης του υπό αντικατάσταση Υποδιοικητή σε συνδυασμό με τις παρασκηνιακές διακομματικές παρεμβάσεις που διενεργούνται
στα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, από ιδιοτελείς συνδικαλιστές, οι οποίοι υποκινούμενοι από τη διακομματική παράγκα, εκδηλώνουν την αντίθεσή τους στην επιλογή του κ. Κούκη ως διοικητή, λόγω της προσωπικής του σύνδεσης με τον πρωθυπουργό, προσδοκώντας με αυτό τον τρόπο στη μη υλοποίηση της απόφασης του πρωθυπουργού. Το όλο θέμα όμως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είναι ειλημμένη απόφαση και οδεύει προς οριστική λύση.
Είναι θέμα χρόνου λοιπόν η εγκατάσταση της νέας διοίκησης και η διαδικασία της παραλαβής – παράδοσης.
Οι υποστηρικτές όμως της απερχόμενης διοίκησης με τρόπο που θα ζήλευαν ακόμη και οι αυλοκόλακες της αρχαίας εποχής, προσπαθούν να υποστηρίξουν τα αφεντικά τους και ένεκα αυτού τις ιδιοτελείς επιδιώξεις τους με κάθε τρόπο και μέσο. Οι κόλακες αυτοί λοιπόν έχουν συγκεκριμένο χαρακτήρα και ιδεολογία και είναι προφανές ότι έχουν ειδίκευση και διέθεταν σημαντική εμπειρία προπαγάνδας όλα τα προηγούμενα χρόνια, στην αποστολή της υποστήριξης προσώπων που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο σε ηγετικές διοικητικές θέσεις. 
Τους πληροφορούμε ότι «τα πορτραίτα που προσπαθούν να φτιάξουν με φερτά  και φτηνά υλικά δεν αντέχουν ούτε στο χρόνο πολύ σε περισσότερο στο φώς». 
Ας μας πουν λοιπόν, οι κόλλακες των ηγεσιών, ως γνώστες και υποστηρικτές.
Ποιο ήταν το έργο της απερχόμενης διοίκησης στον βασικότερο τομέα της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στα περιφερειακά αεροδρόμια; 
Ποια ήταν η δράση της απερχόμενης διοίκησης στο μεγάλο θέμα της ανάπτυξης των περιφερειακών αεροδρομίων;
Ποια ήταν η οργάνωση και η προετοιμασία των αεροδρομίων για την υποδοχή και εξυπηρέτηση του τουριστικού προϊόντος, μήπως αυτή που έλαβε χώρα στα αεροδρόμια του Ηρακλείου Κρήτης, της Ρόδου, της Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας και όπου αλλού.
 
Είθισται, αυτούς που φεύγουν να τους αποχαιρετούν. Εμείς ως ένδειξη αποχαιρετισμού για όλα αυτά που έκαναν και πολύ περισσότερο γι αυτά που δεν έκαναν, θα τους αφιερώσουμε το ποίημα των κατοίκων της Θάσου που συνέταξαν με αφορμή την εγκατάσταση του ραντάρ, που  δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αλλά άφησε το στίγμα του και τα μεταλλικά κουφάρια του, για να θυμόμαστε και την αναγκαιότητα της επιλογής, η οποία όλως παραδόξως άλλαξε και δεν είναι απαραίτητο πλέον, αλλά και την κατασπατάληση του Δημόσιου χρήματος, θέμα για το οποίο θα πρέπει να υπάρξει επιτέλους, διερεύνηση και καταλόγηση ευθυνών.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κάνετε μία ερώτηση στο συνήγορο του πολίτη και στον επίτροπο Δημόσιας Διοίκησης για τον αριθμό των καταγγελιών που έχουν γίνει για την απερχόμενη Διοίκηση της ΥΠΑ; Δεν κάνετε ερώτηση στον Υπουργό αλλά και να ζητηθεί επίσημα από την νέα Διοίκηση της ΥΠΑ πόσες καταγγελίες και μηνύσεις είναι σε εξέλιξη κατά της ΥΠΑ ΣΉΜΕΡΑ. Ότι η ΥΠΑ είναι υπό διάλυση το ξέρουν άπαντες που ασχολούνται με τα αεροπορικά.