Οι αναρτήσεις μέσα από τις φωτογραφίες

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Oι μαφιόζοι του αερολιμένα Μυκόνου…


Η βουβή σιωπή δεν μπορούσε να αντέξει άλλο. 
 Άρχισαν να τα «βγάζουν» από τη Μύκονο.

 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στη Μύκονο , που και μύγα δε μπορούσε να προσγειωθεί αν δεν είχε πεντοχίλιαρο, πήγε ΕΔΕ. Δυστυχώς, διέρρευσε από κύκλους του αεροδρομίου ότι υπήρχε μυρωδιά συγκάλυψης. Κι ότι απλά άρχισε Μεγάλη Δευτέρα και τέλειωσε Μεγάλη Τρίτη προκειμένου να κολλήσει με τις διακοπές του Πάσχα.
Λέγεται λοιπόν πως οι κυρίες της ΕΔΕ είχαν γραμμή να μην ασχοληθούν με σημαντικά στοιχεία που τους δόθηκαν και αφορούν παράβαση καθήκοντος, χρήση αθέμιτων μέσων, παράνομες συνεργασίες και συναλλαγές ιδιωτών με εταιρείες εντός του αεροδρομίου και με την ελεγχόμενη υπηρεσία, εντός του αερολιμένα. Αν αυτά διερευνηθούν δε θα φτάσει κάποιος στην διακίνηση του μαύρου χρήματος?
Τι περιμένουν δηλαδή? να έρθουν οι πιλότοι να πούν(εκ μέρους του τάδε ιδιώτη) εμείς τα δίναμε και αυτοί τα παίρνανε ? και να τραβιούνται μετά για 20 χρόνια? αλλά και ποιός τους κάλεσε?
Τη στιγμή που η ταρίφα του Αιγύπτιου και του λογιστή που παριστάνουν τις αρχές του αεροδρομίου είναι γνωστή σε κάθε αεροδρόμιο, το όνομά τους συζητείται σε κάθε meeting των ανθρώπων του κλάδου, και γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες, ακόμα και οι ταξιτζήδες , ακόμα και οι ξενοδόχοι από τους πελάτες τους τα καθέκαστα. Δεν είναι γνωστό, ότι οι μαφιόζοι σπάνια καταδικάζονται για το φόνο αλλά συνήθως καταδικάζονται για παράπλευρα αδικήματα ? Αυτά τα παράπλευρα αδικήματα γιατί παραγκωνίζονται?
 Με πιο εξόφθαλμο τη λειτουργία του , που λειτουργεί παράνομα τόσα χρόνια με τη συγκάλυψη τους , με την κάλυψή τους, με την εύνοιά τους, με παροχέτευση της δουλειάς που του εγγυούνται και συγκεντρώνει 700 με 1000 κινήσεις τη χρονιά.
Αν αληθεύει κίνηση και πεντοχίλιαρο,αν αληθεύει η προσπάθεια για συγκάλυψη, θα σηκωθούν οι καρέκλες όσων συγκάλυπταν τόσα χρόνια και όσων προσπαθούν να συγκαλύψουν ή συγκαλύπτουν ακόμη, να φύγουν από μόνες τους , από ντροπή και αίσχος.
 Και το λέω εγώ διότι από την επιχείρηση που διατηρούσα στο αεροδρόμιο , ζητούσαν και ελάμβαναν ποσοστό επί του τζίρου, προκειμένου να μη μου δημιουργούν προβλήματα. Και μιλάμε για μικρό τζίρο και νόμιμο σε όλα, τη στιγμή που αυτοί παίζανε με τα πεντοχίλιαρα. Καταδεχόντουσαν να μου κάνουν αυτή την αφαίμαξη γιατί κι άλλοι πολλοί μικροί και τίμιοι την έχουν υποστεί όλα αυτά τα χρόνια. Και αφενός φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι και αφετέρου ήταν η επίδειξη δύναμης που μετρούσε, Να ξέρω ότι είναι εδώ, με παρακολουθούν και είμαι στη διάθεσή τους με οποιοδήποτε πρόσχημα οποιαδήποτε στιγμή. Το ποτάμι όμως δε γυρίζει πίσω… Παρακαλώ δημοσιεύστε το να δουν ποιοί καταστρέφουν το τουρισμό της Μυκόνου.! Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Μυκονιάτης Πηγή:troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: