Οι αναρτήσεις μέσα από τις φωτογραφίες

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ευχαριστίες της ΥΠΑ στο Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για την συνδρομή στην εκπαίδευση των κρατικών επιθεωρητών ασφαλείας και την άρτια οργάνωση στον τομέα της ασφάλειας.


Λίγες ώρες μετά την δημοσίευση του σοβαρού συμβάντος που έλαβε χώρα στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», φίλοι και αναγνώστες της σελίδας μας απέστειλαν έγγραφο ντοκουμέντο σύμφωνα με το οποίο η ΥΠΑ δια μέσω της αρμόδιας διεύθυνσης (Δ 15) και με προσωπική επιστολή του αρμόδιου διευθυντή της, εμμέσως πλην σαφώς «δίνει» απάντηση....



Με προσωπική επιστολή του αρμόδιου διευθυντή της διεύθυνσης ασφαλείας από έκνομες ενέργειες της ΥΠΑ, αποστέλλονται ευχαριστίες με υπέρμετρα κολακευτικά σχόλια, στον ομόλογό του στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Θεωρούμε ότι με την επιστολή αυτή, η οποία δεν γνωρίζουμε εάν τελεί υπό την γνώση και την έγκριση της διοίκησης της ΥΠΑ, δίδεται απάντηση σε όλα τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς που θα μπορούσε να έχει ο καθένας μας, για την αποτελεσματική εφαρμογή των κανονισμών ασφαλείας.

Οφείλουμε όμως να ομολογήσουμε, ότι είναι  θεμιτό, αλλά μέχρι ένα βαθμό, να εκφράζονται ευχαριστίες για την εξυπηρέτηση και την διευκόλυνση, την οποία παρείχε ο αερολιμένας στους κρατικούς λειτουργούς της ΥΠΑ, για την εκπαίδευσή τους. 

Δεν είναι όμως επιτρεπτό σε έναν κρατικό φορέα, σε μια διεύθυνση τέτοιας αποστολής και ευθύνης να αναφέρονται κολακευτικοί σχολιασμοί που φανερώνουν "διαπιστώσεις" και προθέσεις αξιολόγησης, με γενική αναφορά στην οργάνωση, μη λαμβάνοντας υπόψη τον παράγοντα αποτελεσματικότητα, που είναι το ζητούμενο και το επιδιωκόμενο.

Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, δεν θα θέλαμε να επεκταθούμε περισσότερο.
Θα περιμένουμε τις απαντήσεις της κρατικής αρχής (ΥΠΑ) επί των ερωτημάτων που διατυπώθηκαν στο προηγούμενο δημοσίευμα.

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή .....

 
Διαβάστε και αυτό για να έχετε συνέχεια στο θέμα...
 

1 σχόλιο:

el είπε...

EL

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ !!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ???!!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑ ???
ΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ???
ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ???
ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ???
ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ??
ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !! ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣ !!!
Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!