Οι αναρτήσεις μέσα από τις φωτογραφίες

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Το προεδρικό διάταγμα 208/2007 δεν υλοποιήθηκε, λόγω Σ.Ε.Π.Α και α αεροδρόμια έμειναν χωρίς συστήματα ελέγχου των αποσκευών.


Μετά τα πρώτα δημοσιεύματα υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον από ανθρώπους που γνωρίζουν πολλά, για τα θέματα της ΥΠΑ. Πολλοί από αυτούς άρχισαν να ανοίγουν τα σεντούκια τους και τα πολύ σημαντικά αρχεία τους και να στέλνουν υλικό για δημοσίευση. 
Υπάρχει πολύ υλικό το οποίο θα βγεί στο φώς της δημοσιότητας και όχι μόνο πολύ σύντομα.


Και ενώ ο Νόμος (Προεδρικό Διάταγμα) δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και όλα ήταν έτοιμα για την εφαρμογή του, ξαφνικά κάποιοι επειδή αυτή η εξέλιξη, αυτή η αναγκαιότητα  δεν τους κάλυπτε τα ιδιοτελή συμφέροντά τους, άρχισαν να προσπαθούν με δόλιο και μεθοδευμένο τρόπο την παρεμπόδιση του όλου εγχειρήματος.
Στην προσπάθεια αυτή χρειάστηκαν την βοήθεια των αυλικών τους, των εκτελεστικών τους οργάνων, οι οποίοι πολύ σύντομα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται.
.........και "ενώ είχε μπεί το νερό στο αυλάκι", όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε στο έγγραφο του συνδικαλιστικού φορέα των εργαζομένων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το θέμα της εγκατάστασης των συστημάτων ελέγχου των αποσκευών "κολλάει", από την ίδια την ΥΠΑ και συγκεκριμένα από τον αρμόδιο υποδιοικητή, ο οποίος αναιτιολόγητα και εν πολλοίς αυθαίρετα, δεν εντάσσει  το θέμα στο συμβούλιο έργων, προκειμένου να αποφασιστεί η εκτέλεση των έργων με βάση τα αναφερόμενα στο Νόμο.
Η Διοίκηση της ΟΣΥΠΑ  δύο  περίπου μήνες μετά από  την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος 208/2007, αναγκάζεται να απευθυνθεί στον τότε πρωθυπουργό κ. Καραμανλή με εμπιστευτικό έγγραφο, ζητώντας την προσωπική του παρέμβαση, μετά την διαπίστωση ότι την εφαρμογή του προεδρικού διάταγματος το σαμποτάρουν κυκλώματα εντός και εκτός της ΥΠΑ.
Το θέμα θα συνεχιστεί .................
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΣΥΠΑ ΓΙΑ HBS 18-1-2007

1 σχόλιο:

el είπε...

EL

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ .
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ .