Οι αναρτήσεις μέσα από τις φωτογραφίες

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Το εκκρεμές της ιστορίας των συστημάτων ελέγχου αποσκευών HBS συνεχίζει .......να "ταλαντώνεται" με ρυθμούς αποκάλυψης.




Συνεχίζουμε την δημοσιοποίηση των στοχευμένων δράσεων της "παραυπηρεσιακής" οργάνωσης.


Οι αποκαλύψεις με αποδεικτικό υλικό, του πολέμου της μη εγκατάστασης των συστημάτων ελέγχου αποσκευών στα μεγάλα περιφερεικά αεροδρόμια διαδέχονται η μία την άλλη και το κουβάρι αρχίζει πλέον να ξετυλίγεται πολύ γρήγορα.

Και ενώ η ΥΠΑ εξέδωσε έκθεση δραστηριοτήτων και επιτευγμάτων για το έτος 2002 και πριν ακόμη προλάβει να στεγνώσει το μελάνι του εντύπου, κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι με τον συνήθη υπερβάλλον υπηρεσιακό ζήλο, προσπαθούν να "διορθώσουν" την ΥΠΑ, ακόμη και το Συμβούλιο έργων που


έκανε το "μέγα λάθος" να αποφασίσει ομόφωνα για την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών των συστημάτων ελέγχου αποσκευών των μεγάλων περιφερειακών αεροδρομίων και ούτε λίγο , ούτε πολύ, ζητά να αλλάξουν «να αναδιατυπωθούν» οι οριστικά εγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές.
Είναι απορίας άξιον πως ένας υπάλληλος με «κώλυμα» γνώσεων και ανάλογης ειδίκευσης, καθ΄ υπέρβαση αρμοδιότητας επί των τεχνικών θεμάτων, προσπαθεί με έντεχνο τρόπο να προτείνει «λύσεις αντιγραφής» λύσεις που δείχνουν πολύ καθαρά τον δρόμο της διαπλοκής.
Αυτές οι πολύ «καθαρές» προτάσεις για έναν που διαθέτει ελάχιστη κρίση και αντίληψη διαβάζοντας το κείμενο του εγγράφου εύκολα διαπιστώνει την στόχευση και την επιδίωξη.
Αυτό το συνονθύλευμα των κατευθυνόμενων αξιώσεων και συμφερόντων που εν πολλοίς «ευθύνεται» και για την παράνοια και την απόλυτη αδράνεια και απραξία που επικρατεί στην ΥΠΑ, δρα ανενόχλητο χρόνια τώρα.
Είναι συνεχής και λυσσαλέα η προσπάθεια όλων αυτών των δογματικών «ιδεολόγων της ιδιοτέλειας» οι οποίοι μαζί με τις δοτές «βολεμένες ψυχές» δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα σε αυτή την υπηρεσία, η μάλλον επιδιώκουν να «συμμορφωθεί» και να προσαρμοστεί η ΥΠΑ σύμφωνα με τις επιταγές των καιρών και τις επιδιώξεις των μεγάλων αφεντικών.
Μετά από αυτά, αλλά και τα άλλα που θα ακολουθήσουν, νομίζουμε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου το "απόστημα της διαπλοκής" να σπάσει, γιατί η υποκρισία, αλλά και η υπομονή έχουν τα όριά τους.........
Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΥΠΑ 2002
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΕΠΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝ. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ HBS ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Δ15-Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: