Οι αναρτήσεις μέσα από τις φωτογραφίες

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Ποιος τελικά θα είναι ο επόμενος αερολιμενάρχης του αεροδρομίου Μακεδονία;





Είναι θεμιτό και μέχρι ένα βαθμό αναμενόμενο σύμφωνα πάντα με τα μέχρι χθες ισχύοντα, ότι με κάθε κυβερνητική αλλαγή, επέρχονται αλλαγές και στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις διάφορες υπηρεσίες.
Τα πρόσωπα τα οποία ενδιαφέρονται και «κόπτονται» για την κάλυψη των θέσεων αυτών,...
έχουν περάσει από εξετάσεις όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με συνεχείς και διακριτικές παρουσίες στην υποδοχή, στις ομιλίες, στις περιοδείες και σε κάθε άλλη εκδήλωση που έδινε μπόνους… 

Οι πληροφορίες που κυριαρχούν μιλούν για σίγουρη αλλά και γρήγορη αντικατάσταση.

Τον τελευταίο καιρό ο υπό διορισμό παρουσιάζεται στο αεροδρόμιο απρόσκλητος ως κομήτης, καθόλα έτοιμος για «εθελοντισμό». Οι κινήσεις του είναι εξ΄ ολοκλήρου υποδεικνυόμενες και ελεγχόμενες από τον κολλητό του υπηρεσιακό παράγοντα. 

Ο όλος σχεδιασμός της σίγουρης επικράτησης, επιβάλλει συνεχή παρουσία, αλλά και επαφή με όλα τα διερχόμενα πρόσωπα της εξουσίας.

Αλήθεια θα ήθελα να ακούσω από μια μεριά πως συστήνεται.

Οι διαβεβαιώσεις στον ενδιαφερόμενο από τον κολλητό του υπηρεσιακό παράγοντα, ο οποίος προβαίνει σε απεγνωσμένες κινήσεις για την απόκτηση διοικητικής καρέκλας, είναι συνεχείς και λεπτομερής. 

Πάντως ο υπό διορισμό αερολιμενάρχης του Μακεδονία διαδίδει εκτός των άλλων ότι δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα, όπως ήταν οι μέχρι σήμερα διορισθέντες αερολιμενάρχες και ότι η θέση τούτη τη φορά είναι σίγουρη και δεν πρόκειται να χαθεί.

Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, την επόμενη μέρα...

8 σχόλια:

el είπε...

EL

ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΙΓΚΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ CERN ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΥΛΗ
ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ...ΥΛΗ !!!

ALOY TA KAKARISMATA ALOY GENOYN OI KOTES !!!!!!!!!!!!!!!!!
EL-NEMESIS

Ανώνυμος είπε...

Ο γραβατακιας εκτελει τωρα 7/2012 χρεη αερολιμεναρχη αεροδρομιου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μηπως λυγουρεβεται την θεση να γινει ο επόμενος? ολη την ημερα γυροφερνει στους χωρους εξαλλου διαθετει σωμα λεονταριου με κεφαλη κοττας.

Ανώνυμος είπε...

Carlos Sanchez

10 Ιουλ

Πρώτον, όποιος θέλει να γίνει αερολιμενάρχης χάνει λάδια αφού οι ευθύνες είναι πολλές και ο μισθός μικρότερος από ενός υπαλλήλου ελεγκτή.
Δεύτερον, αν θέλει να γίνει, είναι διότι θέλει να βάλει το χέρι στην μαρμίτα.
Τρίτον, οι αερολιμενάρχες δεν διορίζονται αλλά κρίνονται από υπηρεσιακά συμβούλια (άσχετα αν είναι διαβλητά).
Τέταρτον, η επόμενη κρίση θα γίνει μέσω διαγωνισμού-εξέτασης από ΑΣΕΠ, άρα ας μην ράβουν κοστούμια κάποιοι κομματικοί.
Τέλος, αν μιλάτε για τον Σ.Β (τον επονομαζόμενο και γραβατάκια, αυτός πάει και σε κηδείες πεθερών πρώην διοκητών της ΥΠΑ, που κάποτε καθύβριζε).
Ο δε υπηρεσιακός παράγοντας που τον αβαντάρει είναι καμμένο χαρτί. Ακούστε που σας λέω.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΚΟΣ

Το σχόλιο του Carlos είναι πολύ ουσιαστικό ,εύστοχο και κατατοπιστικό.
Η διεκδίκηση της καρέκλας όμως εξαρτάται από τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Ο ακατανόμαστος το έχει και το στυλάκι και το τυπάκι, αλλά και τον τρόπο να άρχει, άσχετα αν πριν από χρόνια πήγε στη βρύση και νερό δεν ήπιε.
Με πληροφόρησαν ότι πήγε και το έραψε το συνολάκι, αλλά απ΄ότι μαθαίνω πάλι την πάτησε, γιατί η αλλαγή σκυτάλης θα γίνει με άλλον τρόπο, εκ των ενόντων…..και αυτός δεν διαθέτει δελτίο και κατά συνέπεια δε μπορεί να παίξει.

el είπε...

EL

TO SYMPERASMA EINAI OTI EXOYME KATAREYSH KRATIKHS LEITOYRGIAS !
PREPEI NA KATARGITH H ENTOPIOTITA
KAI NA EPILEGOYN AYTOYS POY THA PERNAN APO SXOLH POLITIKHS AEROPORIAS THA PERNOYN EKSETASEIS KAI O EPITYXON THA TOPOTHETITAI.
STHN POLITIKH AEROPORIA DEN KSEROYN POS GINETAI H EPILOGH SE XORES THS EE ??? AFOY EINAI SYNEXEIA EKSO TI BLEPOYN EKEI ....??????

TA LEME !!!!!

EL- NEMESIS

Ανώνυμος είπε...

ο καρολος να μην μαντευει με μετριδια και ο κολιτος του ο¨λογικος¨πολυ σαϊνη αλλα για ποιον βγαζει χολη? Βρε παιδια δεν αναφερθηκαμε πως εκλεγονται οι αερολιμεναρχες γιατι τσιμπατε και εκδηλωνεστε.Ειπαμε ο "γραβατακιας" περιτριγυριζει στους χωρους του Αερολιμενα ολη την μερα τωρα που εκτελει χρεη αερολιμεναρχη και του παει γαντι ο ρόλος γιαυτο λεμε μηπως θα ειναι ο επομενως γιατι μιας καιειναι παντος καιρου ως ααφορα με τις πολιτικες του πεποιθησεις τον ευνουν οι καιροι.

to hlektroniko mati είπε...

ηρεμηστε επιτελους.ολοι κανετε τους ξερολες ποιος θα ειναι ο επομενος αερολιμεναρχης και πετατε κακιες. Εχω να πω ομως οτι το ηλεκτρονικο μου ματι ειδε τον ¨γραβατακια¨ μεσα στις αναχωρησεις χωρις γραβατα αυτον τον καιρο γιαυτο μην τον σνομπαρετε, στο κατω κατω βολτες κανει και δεν ενοχλει κανεναν δεν κακαριζει. Αφησετε τον ανθρωπο να χαρει τον μηνα του μελητος

Ανώνυμος είπε...

carlos μπερδευτηκες ξεμπερδεψου είσαι ασχετος και δεν ξερεις τι σου γίνεται είσαι της λάσπης του ανεμιστήρα μισα τα μαθαίνεις και σύ Ανώνυμε μαθε να γραφεις σωστά δεν τον λένε Καρολο αλλα "carlos το τσακάλι" . Επειτα carlos φαίνεται ότι είσαι πλούσιος στην τσέπη γιατί έπρεπε να μην συγκρίνεις το μισθό του Α με ενός ελεγκτή είσαι ντιπ μα ντιπ....................