Οι αναρτήσεις μέσα από τις φωτογραφίες

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ανέλπιστο «καλωσόρισμα» στον Νέο διοικητή στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας


Αυτό είναι το βιογραφικό του νέου διοικητή της ΥΠΑ που εμφανίζεται στην σελίδα της ΥΠΑ


Μ
ετά την πολυήμερη παραίτηση του Κούκη Δημήτρη χθες με μια λιτή ανακοίνωση, ύστερα απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ο φίλος και μέχρι πρότινος συνεργάτης του από το ΤΕΕ Κωνσταντίνος Λιντζεράκος, που είναι διπλωματούχος μηχανολόγος – μηχανικός.
Ο κ. Λιντζεράκος, είναι μέλος του ΤΕΕ και εκτός των άλλων είναι γνώστης τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, έχοντας εμπειρία στους τομείς δημοσίων και ιδιωτικών έργων.
Ο νέος διοικητής της ΥΠΑ έχει να αντιμετωπίσει ποικίλα θέματα και προβλήματα που είναι διαχρονικά στην ΥΠΑ και τα οποία για να επιλυθούν εκτός από άμεση και αναγκαία χρηματοδότηση που είναι θέμα δύσκολο, απαιτεί και πολιτική βούληση, την οποία θα περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει και σε ποιο βαθμό.
Ο νέος διοικητής της ΥΠΑ αναλαμβάνει σε μια κρίσιμη περίοδο για το μέλλον των μεγάλων περιφερειακών αεροδρομίων τα οποία οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στα χέρια της ιδιωτικής κοινοπραξίας που πλειοδότησε στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ.
Η αποστολή του συνεπώς είναι να αναδιοργανώσει την ΥΠΑ σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται.
Οι εργαζόμενοι στην ΥΠΑ που πρέπει να σημειωθεί εναντιώνονται σε κάθε μεταρρυθμιστική επιλογή που διαχωρίζει την ΥΠΑ από τα αεροδρόμια, αλλά και από την αεροναυτιλία.
«Καλωσορίζοντας» δε τον νέο διοικητή ελπίζουμε όχι σκόπιμα «φρόντισαν» δεόντως την σωστή λειτουργία σελίδα της υπηρεσίας τους, αλλά και την διευκόλυνση πρόσβασης στο βιογραφικό του νέου διοικητή.
Για του λόγου του αληθές αναζητείστε το βιογραφικό του νέου διοικητή στην επίσημη σελίδα της ΥΠΑ στην παρακάτω διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια: