Οι αναρτήσεις μέσα από τις φωτογραφίες

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Στάζει και μπάζει το αεροδρόμιο Μακεδονία.


Η εικόνα που κατατάσσει σε αεροδρόμια τριτοκοσμικού τύπου.


Αναγνώστης του seleo και όχι μόνο, μας κατήγγειλε την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", καθώς για πολλοστή φορά έκανε την εμφάνισή του το γνωστό φαινόμενο της ακατάσχετης ροής υδάτων από παντού και των αντιαισθητικών αυτοσχέδιων κουβάδων που είναι διάσπαρτοι και επιλέγεται ως η μόνη σίγουρη και αποτελεσματική λύση κάθε φορά.
Με αυτή την μικρής διάρκειας αλλά και έντασης βροχόπτωση το αεροδρόμιο έδειξε ότι και πάλι έμπαζε και ότι ήταν γυμνό σε κάθε τέτοιους είδους φυσικό φαινόμενο.
Δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το αίτιο που γεννά αυτού του είδους τα προβλήματα, αλλά εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, δεν αναζητούνται ευθύνες, δεν επιβάλλονται κυρώσεις, δεν υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον και ουσιαστική υποχρέωση των υπευθύνων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτών των απλών αλλά πολύ σοβαρών προβλημάτων.
Και εν πάση περιπτώσει αυτός που έχει την αρμοδιότητα και ευθύνη συντήρησης του κτιριακών υποδομών. Τι δικαιολογία θα μπορούσε να εκφράσει επ΄ αυτού. Ποιος ευθύνεται για την κατ΄ εξακολούθηση παρουσία και δράση του φαινομένου αυτού;
Μα είναι δυνατόν!!!. Πριν από λίγο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα την ημέρα της γιορτής της συμπρωτεύουσας, στα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης το ίδιο φαινόμενο είχε εμφανιστεί στο κατά τα άλλα διεθνές αεροδρόμιο, που περιμένει να υποδεχτεί μάλιστα και υπερατλαντικές πτήσεις.
Το μόνο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει αυτή την απαράδεκτη εικόνα,, αυτή την κατάσταση χαλαρότητας και αφασίας, είναι ότι προσπαθούμε να πιάσουμε το Ρεκόρ Γκίνες……,αναμένοντας όμως οσονούπω και τους ιδιώτες επενδυτές να δώσουν τη λύση και να πάρουν τα ανάλογα εύσημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: