Οι αναρτήσεις μέσα από τις φωτογραφίες

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Θα "σκάσουν" βόμβες στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.




Συχνό φαινόμενο αποδεικνύεται τελικά η αποκάλυψη βομβών στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Τα ουράνια δώρα του πολέμου που η εκτίμηση πολλών είναι ότι, θα είναι αρκετά και διάσπαρτα σε διάφορα τμήματα της έκτασης που καταλαμβάνει το αεροδρόμιο, αρχίζουν να ανακαλύπτονται και να εξουδετερώνονται αποτελεσματικά, ένα μετά το άλλο.
Οι βόμβες που ανακαλύπτονται εκτός του ότι εγκυμονούν κίνδυνο έκρηξης, αναστατώνουν τη λειτουργία του αεροδρομίου και δημιουργούν σημαντικά εμπόδια στις κινήσεις και στον προγραμματισμό των αεροπορικών εταιριών.
Εκτός αυτού του γεγονότος δημιουργούν μεγάλη καθυστέρηση στην εξέλιξη του έργου της ανακατασκευής και της αναβάθμισης του χερσαίου τμήματος του διαδρόμου, γεγονός που χρησιμοποιείται ως άλλοθι και διαπραγματευτικό ατού στην όλη πορεία και εξέλιξη του άλλου έργου της επέκτασης του διαδρόμου 10-28, το οποίο καθυστερεί υπερβολικά.
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 17-10-2014, θα "σκάσουν" με ελεγχόμενη έκρηξη από ομάδα πυροτεχνουργών των ενόπλων δυνάμεων, οι δύο βόμβες του Β’ παγκοσμίου πολέμου που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών στο υπό κατασκευή τμήμα του διαδρόμου του αεροδρομίου.
Τόσο ο αριθμός όσο και το μέγεθος των βομβών οδήγησαν τους υπευθύνους να εκκενώσουν στην κυριολεξία το αεροδρόμιο.
Για το σκοπό αυτό κανένα αεροπλάνο από τα μεσάνυκτα και μετά δεν θα δεν θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία, καθώς επίσης κανένα αεροσκάφος δεν θα σταθμευμένο στην πίστα του αεροδρομίου.
Καμία κίνηση εντός και εκτός του αεροδρομίου για όσο χρόνο χρειαστούν οι ειδικοί προκειμένου να εξουδετερώσουν τις βόμβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: